Gra forumowa o Pokemonach
Administrator
Chodzi o jak najleprzą reklame forum.
Załatwiajcie nowych graczy, szeżcie wiadomość o naszej grze!
Każdy nowy zwerbowany gracz przez waszą osobe, ma wysłac do mnie Pw z informacją, że to TY go zaprosiłeś!
Osoba, która zaprosi jak najwięcej ludu, zostanie OFICJALNYM Modem naszej gry!
Otrzyma 1x Master Ball, który umorzliwia natychmiastowe złapanie pokemona bez męczenia go, 5x Rare Candy i 5000 Lir. Oraz nagrode spec. czyli własne pole z pokemonami!
2 miejsce: 3x rare candy, 3000Lir
3 miejsce: 2x rare candy, 2000 Lir
Każdy, kto zwerbuje choćby 1 osobe, otrzyma 100 Lir!
Dobra, ja będę werbować na blogu
Ja też coś moge zrobić info na PW
Administrator
No wiem, ale w ten sposób niedowiemy się, czy tych ludzi zwerbowałeś TY.
zapytam
ja się zgłaszać ^^
zaprosiłam : Lejlawilczyca052
zaprosiłam:
skull
Scratte napisał:
tola napisał:
Nie prawda, ja ją zaprosiłam.
ty ty durna poje*ana babo ja ją zaprosiłam!
Scratte napisał:
tola napisał:
Nie prawda, ja ją zaprosiłam.
pierwszym zarez ci pozwoliłam na kłamstwo ale JA zaprosiłam lewijczyce...z DA
skull to bartek..był u mnie i sie u mnie zarejestrował więc nie kłam że ty go zaprosiłaś...myślałam że jesteśmy "koleżankami" ale nawet maria.C cie nienawidzi,bartek,iza.B,paweł, i całe osiedle ...ty pojebana babo zamknij sie i nie kłam bo cię zakatrupie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
scratte kłamie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!scratte kłamie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!scratte kłamie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!scratte kłamie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!scratte kłamie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!scratte kłamie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!scratte kłamie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!scratte kłamie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!scratte kłamie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!scratte kłamie!!!!!!!!!!!!!!!!!scratte kłamie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!scratte kłamie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!scratte kłamie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!scratte kłamie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!scratte kłamie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dżizas...
Niech lewijczyca, skull i ktoś tam jeszcze napisze, kto ich zaprosił i tyle. A ty, tola, nie spamuj i nie przeklinaj o.O
Ostatnio edytowany przez Amber (2009-08-28 19:36:16)